Den særlige Columbia Outdry Ex-elsker sjældent

classic 经典版 list 列表 threaded 结构树
1 内容 选项
回复 | 结构树
以树状图样式打开这个帖子
|

Den særlige Columbia Outdry Ex-elsker sjældent

Noehnoaiew

Varme vil være de vigtigste standarder når som helst at vælge pelsen på grund af det faktum, alt det, der tages i betragtning eller endda for varmen, nøjagtigt hvorfor vi udfører, vil vi gerne have en enkelt? I betragtning af at det virkelig er afgørende, har vi alle lavet en beslutning om at fedt hver eneste model 's rapport om varme siden Canada Goose Dawson Parka online shop 30% vedrørende den samlede rapport.

Lette udvendige jakker er generelt produceret ved hjælp af syet gennemskærmning design, hvor hjælpemidler gør en let fedt og også billigere udfordrer. De særlige baffler vil være de personlige kamre, som holder sig lige nede, og det er nødvendigt, for at det næsten ikke ødelægger for den nederste del. Syet gennem design sikrer, at den særlige klud eksternt med frakken fastgøres til Canada Goose parka sælger stoffet internt, hvilket laver en baffel, som generelt kan drives bredde, men nogle er normalt rektangulære designet. Denne form for layout har en tendens til at gøre disse lette, slankere og også billigere.

Omkring ulempen genererer syede gennemskærmninger smalle this link områder i nærheden af ​​sømmene, hvor der ikke er nogen lige ned, og også fastklemmet temperatur kan let undgås. Der er mange forskellige valgmuligheder for at skabe baffler bortset fra den syede gennemgang, ikke desto mindre simpelthen noget andet, der er ansat af udendørs jakker i vores evaluering, kan være det svejste eller måske bundne baffel-design. Disse to mærker identificerer den samme tilgang til det sted, hvor det ydre og også det indvendige stof i dit produkt normalt 'limes' sammen. brug af kemiske forbindelser eller måske lim klar af praktisk talt Canada Goose Rideau Parka til salg af sømme. Den særlige Columbia Outdry Ex-elsker sjældent metal såvel som Pile Hardwear StretchDown DS-hætte vil være et par udendørs jakker, der bruger denne fremgangsmåde, som normalt generelt giver langt bedre modstandsdygtighed overfor H2O og vindstrøm, da ganske enkelt ingen lommer eller måske strenge er u reducerer sually det særlige udvendige niveau med pelsen. Ikke desto mindre påpegede vi alle desuden, at denne type af type giver Canada Goose Foxe Bomber jakke på salg en meget mere enorm pause blandt baffler, hvor der ikke er noget isolerende materiale, derfor ikke vil medføre øjeblikkelig mere behageligt layout.

Varme vil være mange ramt af den særlige belastningsstyrke og også fylde fedt. Belastningsstyrke angår den særlige ned 'kraft til at bruge din elektroniske cigaret opad og også isolere et sted. Stor belastningsstyrke Canada Goose Camrose Parka billig pris lige ned 400 eller derover ønsker en mindre mængde som et resultat af at isolere det samme arealniveau da lige ned ved hjælp af en reduceret belastningsstyrke, og så de førende udøvende og undertiden mest dyre udendørs jakker bruger øget belastning lige ned med hensyn til mere komfortable og også lette slutresultater. Mindre dyre udendørsjakker, der anvender en reduceret belastningsstyrke, går på kompromis med fedt og også komprimerbarhed , men alligevel kan let ikke desto mindre tilbyde varme ved hjælp af Canada Goose-jakker online butik en varme-til-vægt-andel meget bedre end mange kunstigt dækkede udendørs jakker.